222016Ιούλ

Δυναμική της Επικέντρωσης

Το που επικεντρώνεται η προσοχή του εγκεφάλου, μας καθορίζει το πως αισθανόμαστε και το πως βιώνουμε την κάθε στιγμή. Σε 2 ημέρες, σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε το που επικεντρωνόταν η προσοχή του εγκεφάλου σας μέχρι τώρα και πως αυτό σας στερούσε δύναμη, έκφραση και ελευθερία σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Θα αναγνωρίσετε τους ισχυρούς περιορισμούς στην αντίληψή σας και θα σπάσετε φαύλους κύκλους συμπεριφορών και αποτελεσμάτων, βιώνοντας εντυπωσιακή απελευθέρωση. Ως εκ τούτου, μεταμορφώνεται ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη ζωή, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε συμμετοχή για το τρέχον σεμινάριο

Ημερομηνία συμμετοχής

Επίθετο (απαραίτητο)

Όνομα (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γέννησης

Πόλη

Επάγγελμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Ενημερώθηκα για το σεμινάριο μέσω:
internetemailΆλλο

Εγγραφείτε στην υπηρεσία του newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας:
ΝαιΌχι

Για την υποβολή της αίτησης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ είναι διαβάσετε και να κατανοήσετε τα παρακάτω:

Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων

Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στην ομάδα της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης, να τηρεί και να επεξεργαστεί τα προσωπικά μου στοιχεία και τις οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που παρέχω, αποκλειστικά για ερευνητικούς και επιστημονικούς σκοπούς και υπό τον όρο ότι θα τηρείται η ανωνυμία, δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους και θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών μου δεδομένων.

Δήλωση

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω διαβάσει, έχω κατανοήσει και συμφωνώ με τα αναφερόμενα στην δήλωση Προσωπικών Δεδομένων και με την υποβολή αυτής της αίτησης επιθυμώ να συμμετάσχω στο σεμινάριο «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗΣ», ακολουθώντας τις οδηγίες και τους κανόνες διεξαγωγής του προγράμματος.

Αποδοχή όρων: