Όλοι έχουμε βιώσει περιόδους στη ζωή μας κατά τις οποίες νιώθαμε ότι δεν είχαμε ξεκάθαρους στόχους, μάς έλειπε το πάθος και το ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάναμε, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, ήμασταν αναβλητικοί, ανοίγαμε κύκλους χωρίς να τους ολοκληρώνουμε και είχαμε γενικότερα την αίσθηση ότι κάτι μάς λείπει.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε όλοι μας προικισμένοι με τους αποτε λεσματικότερους μηχανισμούς της φύσης για να αλλάζουμε, να εξελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε, δημιουργώντας ένα υπέροχο παρόν και ένα λαμπρό μέλλον για τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο Λεωνίδας Καστρινάκης, βασιζόμενος στην κλινική του εμπειρία και στις αρχές των Σύγχρονων Νευροεπιστημών της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, αναλύει με πρωτοτυπία και ευρηματικότητα το μοντέλο της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης, με το οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στις ικανότητες και τις δεξιότητές μας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Μετά την ανάγνωση του βιβλίου αυτού, έστω και το ένα εκατοστό της γνώσης να έχει απορροφήσει ο εγκέφαλός σου, οι νέες νευρικές συνδέσεις που θα έχουν γίνει θα κάνουν αισθητή τη διαφορά σε σχέση με το ποιος ήσουν πριν και το ποιος θα είσαι μετά. Το πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου και το τι εικόνα δημιουργείς για αυτόν στον εγκέφαλό σου καθορίζουν το ποιος είσαι στην καθημερινότητα! Πάρτε μια πρώτη γεύση από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ.

Για αγορά του βιβλίου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974452364